PIANOMIEHELTÄ UUSI BOSSANOVA-SINGLE 5.4. JA MAESTRO-ALBUMI 2.6.

Pianomiehen uuden albumin toinen single "Bossanova" vie miehen futuristisiin hip-hopin ja rnb:n maailmoihin. Kuten mies itse asian ilmaisee “Kaikki kovimmat jätkät laulaa suoraan 808:n päälle”. Itse biisi on kiihkeä keskustelu voimakkaan naisen kanssa. Pianomieheltä kuullaan kappaleella uudenlaista tulkintaa, laulua ja ilmaisua. 

Pianomies on todellinen hiphopin singer & songwriter; omaa taidettaan säveltävä tuottaja ja samalla artisti. Artistiutta ja ilmaisua on lupa odottaa yhä lisää ja uusissa sfääreissä kesäkuussa ilmestyvällä Maestro-albumilla. Levy on Pianomiehen säveltämä ja tuottama kokonaisuus; maailma, jossa artisti saa itse määrätä minne liikkuu ja minkä takia. Levy sisältää futuristisia ja ajan hermolla kulkevia hiphop-tuotantoja, uudenlaista modernin rnb:n laulutapaa ja tulkintaa sekä paljon räppityylejä ja iholle meneviä biisejä. 

Pianomies on helsinkiläinen pitkänlinjan rap-muusikko ja tuottaja. Jo toista vuosikymmentä kestänyt ura kulminoitui 2015 soolodebyyttiin. Kollegoiden sekä kriitikoiden hehkuttama Solisti-albumi on videoineen kerännyt yli miljoona toistoa suoratoistopalveluissa. Viimeistään tällöin Pianomies päätti aloittaa matkan fokusoimalla sooloartistina uuden aallon soundin kehittämiseen ja edistämiseen. Tästä vuosien työstä, kakkosalbumi Maestro, on looginen lopputulos.

Levyn ensimmäinen single "Viestei" oli yhteistyö Kuben sekä Monspin kanssa ja se julkaistiin tammikuussa 2017. "Bossanova" ilmestyy 5.4. ja Pianomies on hyvin tavoitettavissa kaikenlaisia haastatteluja varten. Tää ei ole Weekend, Tää ei ole Kanye, tää ei ole vaan räppiä tai elektronista musiikkia, tämä kaikki on Pianomies ja vuosi on 2017.
 
Maestro-albumi ilmestyy ilmestyy 2.6. ja on ennakkotilattavissa yleisölle 19.5.
Haastattelupyynnöt: info@rutilusmusic.com